Дома arrow Градежништво
18.06.2024 Intred
  • English
  • Macedonian
Главно Мени
Дома
Производи
Материјали
Компанија
Контакт
Нарачај
Градежништво
Пребарување
Дистрибуција

Генерални Застапници за
ГУМАРА ЧАВИЌ - Загреб
ГУМАРА ЧАВИЌ

Нудиме производи од :

- Prva Petoletka

- Pobeda

- Sever

- Universal

- Cobest

- Dichtomatic

- Merkel

- Parker

- TTO

- NAK

- SOG

- Claron-Polyseal

За Нас:

Интред се фокусира кон понуда на најквалитетни производи на пазарот, првокласна услуга на потрошувачите и секако конкурентни цени.

Нашата експертиза во доменот на семеринзите и останатите производи од областа на хидрауликата и пневматиката ни овозможува соодветно да ги задоволиме вашите потреби. Производите кои ви ги нуди Интред ќе ги намалат вашите трошоци, ќе ги подoбрат вашите работни процеси и ќе ви го зголемат профитот. Токму тоа е она што го издвојува Интред од останатите.

Мисија:

Интред да стане главен добавувач на семеринзи и останати производи од областа на хидрауликата и пневматиката не само за Македонија, туку и за Балканот и пошироко.

Клучни факти:

  • Интред компанијата е основана во 1991
  • Авторизиран застапник на производите од Gumara Cavic - Хрватска од 1994
  • Нудиме производи од Dichtomatik, Prva Petoletka, Pobeda, Parker-Pradifa, Merkel, NAK, TTO, SOG, Claron-Polyseal, итн.
  • Над 5,000 производи секојдневно на лагер; способност да обезбедиме во најкраток рок производи кои ќе одговараат на вашите специфични барања во однос на димензиите, типот, материјалот итн.
 
< Претходно