Дома
01.03.2024 Intred
  • English
  • Macedonian
Главно Мени
Дома
Производи
Материјали
Компанија
Контакт
Нарачај
Градежништво
Пребарување
Најавување

Си ја заборавивте лозинката?
Дистрибуција

Генерални Застапници за
ГУМАРА ЧАВИЌ - Загреб
ГУМАРА ЧАВИЌ

Нудиме производи од :

- Prva Petoletka

- Pobeda

- Sever

- Universal

- Cobest

- Dichtomatic

- Merkel

- Parker

- TTO

- NAK

- SOG

- Claron-Polyseal

Зегерови осигурачи Испечати Е-пошта

Image

Зегеровите осигурачи се откриени пред околу 60 години, при обидот за намалување на цената на чинење за осигурување на положбата на ротирачките елементи и лежиштата на осовината. Зегеровите осигурачи даваат задоволувачки резултати со редукција на употребниот материјал и едноставноста на примена. Сепак, денес има повеќе варијации на основните видови на надворешни и внатрешни зегерови осигурачи.

Располагаме со сите видови на димензии по стандардот: DIN 471, DIN 472, DIN 6799 или по - JUS M.C2 401, JUS M.C2 400 ; MK , Skopje

Image

Материјал: челик C 60/C 75 за потешка верзија не'рѓосувачки челик AISI 420 MoV
Димензии: DIN 471-JUS M.C2 401, DIN 472-JUS M.C2 400

 

Image

Материјал: челик C 60/C 75
Димензии: DIN 6799

 
< Претходно   Следно >