Дома
21.06.2021 Intred
  • English
  • Macedonian
Главно Мени
Дома
Производи
Материјали
Компанија
Контакт
Нарачај
Градежништво
Пребарување
Најавување

Си ја заборавивте лозинката?
Дистрибуција

Генерални Застапници за
ГУМАРА ЧАВИЌ - Загреб
ГУМАРА ЧАВИЌ

Нудиме производи од :

- Prva Petoletka

- Pobeda

- Sever

- Universal

- Cobest

- Dichtomatic

- Merkel

- Parker

- TTO

- NAK

- SOG

- Claron-Polyseal

Дома Испечати Е-пошта

Ве повикуваме да го разгледате широкиот асортиман на нашите производи!


Интред ви нуди најразлична лепеза на производи: семеринзи, разни видови на заптивки, о-прстени, гумени профили, производи од гума и гума-метал, мембрани, спојки, зегерови осигурувачи, заковки, подлошки и др.

Спремни сме да ве снабдиме со производи од најдобар квалитет и да направиме се што е во наша можност за да ви понудиме најатрактивна понуда која ќе ги задоволи вашите потреби.

Intred Products

Во моментов во нашиот магацин има над 5,000 различни производи, кој асортиман континуирано се проширува во зависност од вашите потреби.

Повеќе од 15 години Интред е единствен авторизиран застапник на производите на Gumara Cavic - Хрватска, но исто така нудиме производи на: Dichtomatik, Prva Petoletka, Pobeda, Parker-Pradifa, Merkel, NAK, TTO, SOG, Claron-Polyseal, итн.

Производите кои ги нудиме се во согласност со следните сертификати: ISO 9001, ISO 2000, ISO/TS16949, QS9000.


 
Следно >