Дома arrow Компанија
19.04.2024 Intred
  • English
  • Macedonian
Главно Мени
Дома
Производи
Материјали
Компанија
Контакт
Нарачај
Градежништво
Пребарување
Дистрибуција

Генерални Застапници за
ГУМАРА ЧАВИЌ - Загреб
ГУМАРА ЧАВИЌ

Нудиме производи од :

- Prva Petoletka

- Pobeda

- Sever

- Universal

- Cobest

- Dichtomatic

- Merkel

- Parker

- TTO

- NAK

- SOG

- Claron-Polyseal

Градежништво Испечати Е-пошта
Градежништво

Интред ги нуди следните услуги од областа на градежништвото:

  • Проектирање - Изработка на проекти од високоградба: индивидуални станбени објекти, индустриски објекти
  • Надзор - Вршиме стручен проектантски и изведбен надзор на објекти од високоградба
  • Проценки - Проценка и определување вредност на движен и недвижен имот од страна на овластени проценители за соодветната намена
  • Вештачења - Вештачења од областа на градежништвото при судски постапки од овластени судски вешти лица
  • Заверки - Заверка на проектни документации изработени од други овластени лица
 
< Претходно   Следно >