Дома arrow Производи arrow Гумени профили
18.01.2022 Intred
  • English
  • Macedonian
Главно Мени
Дома
Производи
Материјали
Компанија
Контакт
Нарачај
Градежништво
Пребарување
Дистрибуција

Генерални Застапници за
ГУМАРА ЧАВИЌ - Загреб
ГУМАРА ЧАВИЌ

Нудиме производи од :

- Prva Petoletka

- Pobeda

- Sever

- Universal

- Cobest

- Dichtomatic

- Merkel

- Parker

- TTO

- NAK

- SOG

- Claron-Polyseal

Гумени профили Испечати Е-пошта

Image

Гумен профил

Материјали: NBR, FPM, EPDM, MVQ

Други еластомери

Други профили: квадрат, правоаголник
Димензии 1,5-30 мм Ø,

ПРЕВЗЕМИ Лагер листа

 
< Претходно   Следно >