Дома arrow Производи arrow Заптивки за споеви со висок притисок
19.04.2024 Intred
  • English
  • Macedonian
Главно Мени
Дома
Производи
Материјали
Компанија
Контакт
Нарачај
Градежништво
Пребарување
Дистрибуција

Генерални Застапници за
ГУМАРА ЧАВИЌ - Загреб
ГУМАРА ЧАВИЌ

Нудиме производи од :

- Prva Petoletka

- Pobeda

- Sever

- Universal

- Cobest

- Dichtomatic

- Merkel

- Parker

- TTO

- NAK

- SOG

- Claron-Polyseal

Заптивки за споеви со висок притисок Испечати Е-пошта

Image

Заптивките за споеви со висок притисок се во иста форма како и О-прстените. Можат да бидат изработени како цврст спој од метален и гумен дел или комплетно изработени од разни типови на полиуретани.

Служат за заптивање на споеви под висок притисок до 35 Мпа со завртки и работна температура од -30°C до +100°C. Вградувањето е едноставно: се поставува на завртката како подлошка со тоа што треба да се внимава при стегањето на завртката заптивката да стои концентрично со оската на завртката и да големината за запривниот прстен биде одбран со соодвтна димензија.

Ознака во табелата Видови заптивки: 0407 MG; 02RL

Types:

Image

Image

Image

Image

ПРЕВЗЕМИ Лагер листа

 
< Претходно   Следно >