Дома arrow Производи arrow Брисачи
18.06.2024 Intred
  • English
  • Macedonian
Главно Мени
Дома
Производи
Материјали
Компанија
Контакт
Нарачај
Градежништво
Пребарување
Дистрибуција

Генерални Застапници за
ГУМАРА ЧАВИЌ - Загреб
ГУМАРА ЧАВИЌ

Нудиме производи од :

- Prva Petoletka

- Pobeda

- Sever

- Universal

- Cobest

- Dichtomatic

- Merkel

- Parker

- TTO

- NAK

- SOG

- Claron-Polyseal

Брисачи Испечати Е-пошта

Image

Брисачите се прстеновидни заптивки со различен поречен пресек чија функција е да спречат навлегување на нечистотијата или отстранување на механички честички од клипните вретена за да не се оштетат водечките прстени или заптивките.

Работната ивица на брисачот ги отстранува и најфините честички од нечистотија од клипното вретено со што се спречува нивн навлегување во цилиндерот.

Според начинот на изведба брисачите можат да бидат од неколку типа:

  • Гумен со метален прстен
  • без метален прстен
  • Полиуретан со метален прстен
  • Полиуретан без метален прстен

    Ознака во табелата Видови заптивки: 0492;0490;X-6M;X-7

    ПРЕВЗЕМИ Лагер листа

 
< Претходно   Следно >